Velkommen i Tanternes Have  

Oplev vores hyggelige sted, oasen lige midt i Anholt by, mellem Kirken og Brugsen.

Vores fredfyldte have summer af idyl og hygge. Her servicerer vi vores gæster med kolde og varme drikke samt tanternes friske croissanter med luksus fyld eller nyd en af havens lækkert anrettet salater. Vi serverer nybagte boller med ost eller spegedreng. Her er så hyggeligt at vi ønsker at tiden står stille, ingen stress og jag, kun idyl og råhygge.

Trænger du til at få slukket tørsten, i noget forfriskende og koldt, tilbyder vi flere forskellige øl, vores lækre udsøgte vine, bobler, sommerdrinks og cocktails, juice og sodavand. Prøv en af tanternes Afternoon drinks, Campari Tonic eller nyd en Mimosa i skyggen. Desserter er noget vi sætter i højsæde her og stor pris på her i haven, der kan nydes til vores Go´e kop kaffe, te eller kakao eller prøv Tanternes is kaffe. Valdemars gammeldags æblekage med flødeskum og Vera´s is bombe eller Viggo hjemmelavet Brownie med is, Vitus Cheesecake andet spændende i løbet af sommeren.

Vores dejlige terrasse er indrettet med borde og stole og på græsplænen findes der bænke og liggestole, tæpper, så der er rig mulighed for at nyde et afslappende frikvarter. Haven er fyldt med blomster der dufter diskret og dejligt og nydes, specielt i sommer månederne, i deres fulde pragt.

Har I lyst, findes der flere forskellige aktivitets spil liggende, som I frit kan benytte. Man kan også låne eller bytte en bog.

 

Vi håber at kunne byde jer velkommen og vi sætter en stor ære i, at I får en god oplevelse hos os.

Vi tager imod kontant betaling, betalingskort, mobilepay og fremmed valuta.

Cafeen og haven er åben for servering til frokost fra midt Juni til midt August, ugerne 24-33, (åbent lejlighedsvis i maj og september)

Uge 24- 26 har cafeen åben for servering fra kl. 12.00 – 15.00 og haven har åben til 16.00. Lukket søndag.

Uge 27-30 holder vi åben hver dag, for servering af frokost. På terrassen er der åben for råhygge fra kl. 12.00 til kl. 17.00 og haven har åben til 18.00 

Uge 31-33 har haven åben for servering fra kl. 12.00 – 15.00 og haven har åben til 16.00. Lukket søndag.                                                       

De bedste hilsner
Tanterne